Kontakt Michelle Lauritsen – Kvinden bag universet traumatiskhjerneskade.dk

Traumatiskhjerneskade.dk er en fortælling om et liv, med hjerneskade siden barndommen. Det er også oplysning om den manglende hjælp, et barn og nu en voksen ikke har fået – og de store ødelæggelser og konsekvenser, det har haft. Det er en usædvanlig fortælling, fordi mange børns hjerneskadefortællinger ikke bliver fortalt – Mange traumatiske hjerneskader hos børn går i glemmebogen og bliver til problemer i voksenlivet, der ikke kan forklares, blivende til mysterier der forsøges forklaret på anden vis hvis ikke de opklares i barndommen. Dette har jeg belæg for at sige, fordi jeg ikke er den eneste, der kæmper denne svære og træge kamp.

Her kan du kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til sidernes indhold, livet med en hjerneskade, det at få en hjerneskade samt ulykkesskade som barn mm.

Der kan på visse tidspunkter være længere svarfrist, idet jeg lever med et handicap og flere følgevirkninger. Jeg forsøger dog, af egen lyst, at svare de, der eventuelt henvender sig.

Jeg vil også blive meget glad for kommentarer til de forskellige indlæg her på siden. Det betyder rigtigt meget, at opleve at siden får liv for nogle, der kan få gavn af den. 

Alt det bedste,

Michelle Lauritsen